Home » Nieuws

HBBC op TV!

Bij de start van de stage is RTV langs gekomen om te polsen naar de populariteit van basketbal.

Lees meer »

We trainen terug binnen!

We zijn blij om jullie te kunnen meedelen dat de leeftijdscategorieën U12 en jonger (geb. 09 en later) vanaf woensdag 19 mei opnieuw kunnen trainen in de sporthal van Atheneum De Vesten. We starten de indoor trainingen met de ploegen van het huidige seizoen. Later kunnen we overstappen naar de ploegen van volgend seizoen. Bij de overgang naar de ploegen van volgend seizoen kunnen ook de U14 (geb. ’08 en ’09) indoor trainen. Je zal hierover tijdig geïnformeerd worden (via mail, website en trainers). De U8 (basketbalschool) traint 1X per week, de U10 en U12 trainen 2x per week.

Lees meer »

HBBC-ontbijt!

Dit jaar ziet ons ontbijt er een beetje anders uit. Op zondag 11/10/2020 kan je tussen 8.00 en 10.00 uw ontbijt komen afhalen in Sporthal De Vesten. Voor de prijs van € 16 per volwassene en € 10 voor kids (tot 10 j)

Lees meer »

Data om te onthouden!

Op dinsdag 03/11, donderdag 05/11 en vrijdag 06/11 heeft in onze eigenste basketbal tempel een HERFSTSTAGE plaats .Dit voor de leeftijden U10 tot en met U18. De juiste invulling en welke groep wanneer aan bod komt, wordt nog gecommuniceerd.Ik zou zeggen noteer dit alvast in jullie agenda zodat jullie zeker aanwezig zijn!!

Lees meer »

Coronatraining

Omdat het al zo lang gelden was en de Veiligheidsraad het licht op groen had gezet hebben de meeste ploegen van HBBC een buitenveld opgezocht om te trainen.

Lees meer »