Home » Informatie » COVID-info » update 14/10/2020

update 14/10/2020

Gepubliceerd op 14 oktober 2020 om 20:12

Beste trainers, spelers en ouders,

 

Zoals al je al wellicht vernomen hebt in de media geldt vanaf woensdag 14 oktober code oranje voor zaalsporten en dit t.e.m. 8 november (einde herfstvakantie)! Wat dit betekent voor het basketbal in Vlaanderen vind je op de homepagina van Basketbal Vlaanderen ‘https://www.basketbal.vlaanderen/’ en in bijgevoegde nieuwsbrief.

 

Voor ons betekent dit dat:

  • Enkel nog de wedstrijden voor de U12, U10 en eventueel peanuts tornooien voor de U8 (basketbalschool) kunnen doorgaan. Alle overige wedstrijden (U14 en ouder) t.e.m. 8/11 zijn afgelast. Over het verder verloop van de competitie (v.a. 14/11) verwachten we later nog input. Morgenavond zou er hierover een vergadering plaatsvinden met de verschillende basketbalfederaties.
  • Supporters bij de wedstrijden U12 en jonger blijven (zeker nu met code oranje) beperkt tot één ouder per speler!
  • Alle vorige maatregelen bij de wedstrijden (ontsmetten, registreren, mondmasker op voor supporters in de sporthal, … ) blijven gelden en dienen strikt nageleefd te worden!
  • De kantine bij de wedstrijden van de U12 en jonger is geopend (op 24/10 voor beide U12 wedstrijden en op 31/10 voor beide U10 wedstrijdjes). De maatregelen voor horeca dienen hier strikt nageleefd te worden! Dit betekent slecht 3 tafels in de kantineruimte en maximum 4 personen per tafel! GEEN DRANK of VERSNAPERINGEN in de sporthal!
  • Trainingen voor de U12 en jonger kunnen doorgaan zoals gebruikelijk, maar de kleedkamers mogen NIET gebruikt worden!
  • Trainingen voor de U14 en ouder mogen plaatsvinden, maar contactloos. Dit betekent dat ze beperkt zijn tot shot- en conditietrainingen! Kleedkamers mogen NIET gebruikt worden! De trainers bepalen welke trainingen ze laten doorgaan en brengen de spelers en het bestuur z.s.m. op de hoogte, zodat tijdig de nodige schikkingen met de sportdienst kunnen genomen worden.

 

Alle ander maatregelen blijven gelden.


«   »